Sixten flyttar

Idag kom Sixtens matte hem till oss. Och sen kom vår gamla matte också hem till oss. Hon som bor hos vår mamma, alltså. 
Medan Sixten och jag sov, måste de ha gjort eller sagt något, för sedan tog Sixtens matte med sig honom och försvann. Jättekonstigt!
Och på min nya sovdyna låg det istället för Sixten en krokodil... Men var är Sixten nu?
 

Vi är visst fler i flocken

Idag har jag träffat en som tydligen också ingår i vår flock. Hon heter Arkita och verkar ganska snäll. Men är väldigt stor...
Idag har vi också fått valpselar som vi trivs bättre med än halsbanden. Ett tag, säger matte,
att vi kan ha selarna. Sen var vi i en av sommarhagarna idag igen och på vägen dit passerade vi det härliga diket igen! När vi kom hem försökte jag på egen hand hoppa ner i badkaret. Men det gick inte, så jag försökte istället klättra in i tvättmaskinen. Då sa matte att det var en dålig idé. 
När matte var ensam med oss tog hon fram en leksak som hon sa skulle ta lite tid innan jag klarade av. Trodde hon ja... Var ju busenkelt att hitta godisarna i den här saken:
 
 

Mer bilåkning - och protester

Idag har det hänt många olika saker. Först, när vi vaknade, fick jag beröm av matte för att jag hade väckt henne i natt när jag behövde kissa. Låter bra med beröm om jag väcker henne, så det ska jag komma ihåg. Kan ju hända att jag blir hungrig på natten. Eller leknödig. 
 
Lite senare var det dags för en biltur igen. Nu hade matte och husse lärt sig att jag inte vill åka i buren, så vi fick åka i baksätet direkt!
När vi kom fram var det en massa hästar där. Jättestora, men ganska snälla, verkade det som. Jag blev lite nyfiken och tänkte först hälsa på en av dem, men då ropade matte på mig. 
När matte ropar kommer jag för hon blir jätteglad då!
På promenaden hittade jag ett dike som jag hoppade ner i. Det var jätteblött. Och väldigt kul. Så när matte lyfte upp mig, hoppade jag ner igen. Och igen. Då blev det lite dålig stämning.  När vi kom hem - efter att ha åkt i buren - fick jag bada i badkaret. Sixten också, för han hade följt efter mig ner i diket. 
 
Under dagen har vi åkt bil en gång till. I buren... Det går inte riktigt som jag tänkt mig med bilåkningen. 
Ikväll har jag upptäckt något som kallas TV. Där lagas det mat och det gillar jag!
 
I morgon ska husse iväg och jobba en stund på dagen och matte ta hand om oss på egen hand. Det ska bli kul!

Om

Min profilbild
RSS 2.0