Ordningen återställd

Nu har vi haft upp- och nervända veckan hemma. Husse och matte har stökat runt, flyttat möbler, tagit bort vissa och ställt fram andra. Vi har verkligen inte känt igen oss. Och Bonus har varit riktigt orolig. 
(null)

Som tur är har han sin IKEA-hund som han gosar med som tröst. Själv har jag mest svansat runt husses och mattes ben - mest för att vara helt säker på att de inte ska försvinna och lämna mig kvar. I köket har det sett jättekonstigt ut. 
(null)

Våra fåtöljer har varit som bortblåsta, tillsammans med våra matskålar, dynan vi gillar att ligga på och vår sovbalja. Allt har varit bortstädat och undangömt!
Bonus gjorde ett desperat försök att hålla kvar sovbaljan och dynan, innan husse bar iväg med dem och tunnan där vår mat finns. Men det hjälpte inte. Sakerna försvann. 
(null)

Igår när vi kom hem från skogen och idag när vi kom hem från jobbet, kändes det lång väg att det hade varit främlingar hemma hos oss, fast vi inte varit hemma! Inte okej!
Så ikväll - äntligen - tog de bort de konstiga möblerna och kom tillbaka med allt! Nu känns det riktigt bra och vi känner oss som hemma igen!
(null)

Nu vill vi inte ha fler förändringar på ett bra tag. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Pajas




RSS 2.0