Helt galet

Jag sa väl förra gången att matte sagt att vi skulle bo på det där roliga stället? Det var sant!! Vi har flyttat hit nu och har en tomt som aldrig tar slut. På tomten finns tre dammar, där jag hoppas att vi kan bada när det blir lite varmare och snöfritt. Sen finns det annat som är jätteroligt... KANINER! Bonus och jag springer efter kaninerna allt vad vi kan, men vinner aldrig. Husse blåser inkallningssignal när vi gör det och då kommer jag. Men inte Bonus. Han vill jaga mer. Sen, när han kommer in, är han jättetrött!
Vi kan springa ut och in, nästan precis som vi vill. Och om vi inte får gå ut precis när vi vill, öppnar jag dörren. Då kan det bli lite dålig stämning mellan mig och husse och matte. Men det är smällar man får ta.
Snart ska jag berätta om vad vi hittar på, men så länge husse och matte står med sina huvuden i kartonger blir det inte mycket annat gjort. Fast jag hörde att matte sa att vi i morgon skulle få göra ett sökarbete. Det ser jag fram emot. Det ska bli skönt att få jobba lite!
 
Om du vill veta mer om var vi bor och hur det ser ut, kan du gå in här: www.fagelbrogard.se. Men jag kommer att stanna kvar här på blogg.se,
 

Förändring

Precis som jag sa senast, har Bonus och jag bott hos Sandra och Micke den här helgen. De har inte alls lika stökigt som det är hemma hos oss. Mycket beroende på mig och Micke, för vi dammsög. Det tycker jag är jättekul!
(null)

Hemma hos dem finns det mängder med leksaker. Bonus blev väldigt förtjust i en docka som heter Skrållan och kan prata. Det tyckte han var kul. Men när han stod öga mot öga med en låtsashund som skällde på honom, var han inte så stöddig. 
(null)

Själv tog jag det lugnt och kopplade av mellan varven. Kände mig riktigt uppassad och nästan lite kunglig!
(null)

Vi hittade också ett påskägg som vi delade lite broderligt på...
(null)

När matte och husse kom och hämtade oss, blev Bonus så glad att han gjorde ärevarv på tomten med en soppåse i munnen. 
Väl hemma igen var kaoset värre än någonsin och vi gick nästan direkt och la oss. I husses och mattes säng. 
Idag åkte vi till det trevliga stället där vi får springa fritt och ha jättekul! Husse och matte plockade saker ur hästhuset som vi har på släp och ställde in i arga tantens hus. Jag har inte glömt hur sur hon blev när jag luktade på korven förut. Idag sprang vi runt och hade jättekul! Och arga tanten var borta!
(null)  

 Nu säger husse och matte att vi ska bo där. Kan det stämma? Att vi ska bo på det roliga stället? Hoppas det!Måste man gilla läget?

Det känns inte bra. Inte alls! Det är som om hela min värld håller på att krympa ihop.  
(null)

Husse och matte bygger kartongberg och lägger ner allt vi har i lådor. Själv försöker jag packa upp det jag kan för att visa att de gör fel. 
(null)

Bonus är inte till särskilt stor hjälp. Han verkar mest vimsa omkring och vill leka med matte, men hon har inte tid. För hon packar. Idag sa hon till mig: Pajas, jag LOVAR att vi inte ska glömma kvar dig. Du ska följa med oss. Då kändes det lite bättre! Ännu bättre blev det när husse putsade köttet som de ska äta till middag.
(null)

Nu håller jag mig nära min husse så att han inte glömmer mig och som tur är har jag min lillebror som ser till att jag inte känner mig ensam. 
(null)

Matte har sagt att Bonus och jag ska vara med Sandra och Micke den här helgen. Om vi bara får med oss lite leksaker och snuttetäcken ska nog det gå bra. 
(null)Om

Min profilbild
RSS 2.0