Jag är nöjd

Den här veckan har jag varit ganska sysselsatt. Inte så att husse och matte har gett mig mycket att göra, men jag har jobbat rätt friskt med att styla om presenten jag fick av Sandra. Nu är jag rätt nöjd med det jag har åstadkommit!
(null)

Det är bara framdelen kvar, men utan ludd. Det är det roligaste med att styla om leksaker - att dra ut luddet, alltså. 
Apropå ludd, så har jag lärt Bonus att tycka lika mycket om mattes fårskinnstofflor som jag gör, så nu hjälps vi åt att sno dem när vi får tillfälle. Tofflorna har också fått en make over. 
(null)

En dag när Bonus just hade slitit bort en stor skinnbit med grått ludd på, kom matte. Då blev han så orolig att hon skulle ta skinnbiten ifrån honom, så han svalde den! Det var inte så smart. Sen gick matte i flera dagar och väntade på att skinnbiten skulle komma ut. 
Matte brukar göra små sökövningar åt oss. Då gömmer hon antingen leksaker eller godisbitar i rummen som vi får leta rätt på. Det är rätt kul. 
Ibland lägger hon godisbitar i en ask eller äggkartong, som vi måste öppna för att få godiset. Då har jag ett knep. Jag låtsas att jag också vill ha kartongen, men låter ganska snabbt Bonus vinna. Då springer han iväg med kartongen medan godiset rinner ut. Och jag får allt godis. Att han sen letar efter godiset, utan att fatta var det tagit vägen, är ju bara kul. Han är ganska orutinerad, lilla Bonus!
(null)

Det är skönt att det är fredag idag, för då vet jag att vi kommer hitta på något i morgon. Exakt vad, vet jag förstås inte, men det blir säkert något bra. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild
RSS 2.0