Fikarast och sopor

I fredags började dagen på allra bästa sätt! Matte la ut ett sök med både fågel och dummies och det var verkligen inte igår! Men vi hittade allt och levererade snyggt till matte. Jag tog bara en extra sväng först för att se om det fanns något annat att hämta när jag ändå höll på. Det gäller att vara effektiv!
Det var tur att vi fått jobba lite och bli av med lite spring i benen, för sen blev det några timmar i bilen. När vi fick komma ut ur bilen igen, var vi på torpet. Där höll husse och matte mest på att packa och bära möbler, men de tog en fikarast och då passade jag på att be att få smaka av husse. Men han var svårflirtad. Jag gillar ju kaffe och har svårt att förstå varför de inte bjuckar på det.  
(null)

I går morse tyckte jag inte att jag blev riktigt mätt efter att jag ätit min frukost, så när husse och matte var kvar på övervåningen tog jag mig in i soppåsen. Gissa om det fanns mycket gott där?! Jag snaskade på tills husse kom och gjorde slut på skrovmålet. Och så himla sur han var! Jag bor ju också här, så soporna måste ju även vara mina, eller hur? Okej - det var lite skräpigt på golvet, men om jag hade fått fortsätta ostörd hade det försvunnit. 

Eftersom husse var sur, gick jag ut tillsammans med Bonus istället. Vi har börjat göra lite längre utflykter nu och har upptäckt en sjö, inte alltför långt från huset. Den kunde man gå på förut, men nu måste man nästan simma. Där badar vi gärna. Matte säger att det inte är någon sjö, utan en översvämmad åker. Men jag vet väl hur en sjö ser ut!
(null)

Bonus leker kurragömma med oss ibland, men är inte särskilt bra på att gömma sig. Han tror visst inte att han syns bakom leksakerna. Jag brukar låtsas som om jag inte ser honom, bara för att vara snäll. Man ska vara snäll mot sin lillebror, även om han är lite fånig ibland. 
(null)

Nu är vi hemma och idag verkar det som om det är en jobbdag. I alla fall sa matte alldeles nyss att det är dags att gå ner till kontoret. Då gör jag också det. Bonus, han ligger redan och sover igen och det ska jag också göra. Vi har ju varit uppe ett bra tag nu. 
(null)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild
RSS 2.0