En egen koja

Vilken härlig helg det har varit! I går var vi på kursen igen. Den här gången träffades vi utanför huset för att gemensamt gå till ängen där vi skulle vara. Alla utom Bamse Afgan kom. Han var kanske rädd att han skulle behöva ha kläder på sig igen. 
Jag tycker att det är så himla kul på kursen att jag blir övertaggad. Så säger i alla fall matte. Det gör att jag har svårt att koncentrera mig på bara husse och matte och så skäller jag. Oavbrutet. Snacka om att det blir dålig stämning mellan mig och matte då... Men jag kan bara inte låta bli. Danielle var snäll och lånade ut en leksak till mig när vi skulle öva in "stanna". Den gillade jag!
 
När vi hållit på i 1,5 timme var jag alldeles trött i huvudet och matte trött på mig, så vi åkte hem. Fast vi inte var klara. Jag var lite smutsig när vi kom hem, så jag landade i badkaret och blev duschad. Igen.
På kvällen var jag trött och försökte koppla av i soffan, men det var inte helt enkelt, för matte störde mig. 
 
Idag har vi varit ute på en ordentlig långpromenad. Det var riktigt härligt. Eftersom det var i ett naturreservat, fick jag inte gå lös. Det var synd. Vi gick förbi sjöar där människorna betedde sig märkligt. De liksom åkte fram. Har jag aldrig sett förut. Men fint var det där vi var!
 
En annan sak som hände idag var att det kom en bur som ställdes i hallen. Matte säger att den ska bli min koja, dit jag kan gå och lägga mig när jag vill vara ifred. Jag vet inte det, jag... Jag gillar ju sällskap. 
 
Jag har i alla fall provlegat den och det kändes helt okej. Men det var nog mest för att jag hade sällskap av husse som också försökte komma in i buren. 

Om

Min profilbild
RSS 2.0