Uteliv

Nu när vädret varit så härligt har jag varit ute nästan hela dagarna. Jag lyssnar på fåglarna och spanar efter spännande saker. Andra djur, till exempel. Tanten som bor i huset närmast oss har en katt som heter Persson och har samma, fina röda färg som jag. Den brukar jag spana på ibland. 
(null)

Hon som äger Persson brukar jag också spana på för att se att hon håller sig på sin tomt. Det gör hon för det mesta, men ibland vill hon ta en promenad och då kommer hon längs vår väg och fortsätter in mot vår skog. Det gör hon inte obemärkt! Jag skäller ut henne varje gång. Matte tycker att det är konstigt att jag aldrig lär mig, men det är ju exakt det jag har gjort! Lärt mig vad som är vårt och vilka som hör hemma där.

När man lever uteliv blir man lätt smutsig lite varstans. 
(null)

(null)

Jag har nog hört hur husse och matte har pratat om att vi ska bada. Bonus och jag, alltså. Husse och matte badar inte. De går in i regnrummet och står där en stund medan regnet öser ner från taket. Jag har nog sett det!

En kväll var jag full i bus. Det händer inte så ofta, men den här kvällen slog buset till med full kraft. Husse var så tråkig att jag sög tag i hans tröja och drog och drog för att få lite fart på honom. 
(null)

Men han bara skrattade åt mig, så jag fortsatte och plötsligt kunde husse sticka ut tummen ur tröjan! Jag hade liksom designat om tröjan åt honom så att det nästan blev en inbyggd vante. Bra gjort av mig. 
(null)

Den här helgen har det varit kurs i nose work hos oss. Bonus fick vara med, men inte jag och husse. Vi skötte matlagningen. Jag passade grillen där husse lagade paella till lunch. 
(null)

En sak som var extra kul med kursen var att Lena var med, tillsammans med lilla Fiffi. Hon är en sur gammal tant. Alltså inte Lena, men Fiffi. Hon brukar morra åt oss, men om jag ska vara ärlig så gjorde hon inte det i helgen. Hon kanske har blivit snällare nu. Lena, däremot är alltid glad när vi träffas. Matte säger att Lena är ordförande i min fanclub. 
(null)

Bara därför bjussade jag på lite extra charmiga konster igår kväll. Man måste ju underhålla sina fans!
(null)


Om

Min profilbild
RSS 2.0