När husse tittar bort

(null)

Jag älskar frukostar! Det dukas fram och bullas upp så mycket gott här hemma när det är frukostdags. Då menar jag inte den frukost jag får, utan den husse och matte äter.  

Just nu har husse en förkärlek till räkost, Jag har varit nyfiken på hur den smakar, men inte blivit bjuden. Med lite tur lyckades jag få mig ett smakprov en morgon, då husse tittade bort. Det var väldigt gott! Typiskt nog såg matte det, så jag hann inte få så mycket. 

Det har varit isigt, blåsigt och snöigt några dagar och därför dåligt med träning för oss. En dag har vi varit på Hundsimmet och det är härligt att få röra sig i vatten närmare en halvtimme. När vi varit allt för energistinna, har vi lekt vilda lekar inne, vilket inte riktigt har uppskattats.

(null)

Därför var det kul när vi fick besök och i det sällskapet fanns en tjej som aldrig ville sluta leka med oss.  
(null)

I närmare 1,5 timme kastade hon leksaker till oss. Jättekul och jättejobbigt! När de åkt härifrån slocknade både Bonus och jag och sov i flera timmar.  

(null)

Idag har vi gjort något som vi inte gjort på ett tag - jobbat med plattformen för avancerat specialsök! Det är så kul att jag helst vill hålla på med det hela tiden.  
(null)

Bonus har också fått börja jobba med den och med sökbanan och klarar det riktigt bra! Men inte lika bra som jag… 
(null)


Om

Min profilbild

Pajas




RSS 2.0