Gläntor i skogen och julklappar

(null)

Innan julafton kom var vi ute i vår skog. Där höll husse och matte på med att röja så att det blev lätt att komma fram till gläntorna som finns i skogen. Samtidigt gömde matte en dummy som vi fick leta rätt på. När det var färdigröjt, tände husse en eld och sen grillade vi korv. 
(null)

På väg tillbaka hem igen, passerade vi dammarna och innan husse och matte hann reagera, hade vi passat på att hoppa i plurret. Julbad, ska man väl alltid göra?!
(null)

När vi kom hem efter det spontana julbadet, fick vi ett till julbad av matte. Med lödder och sånt. Jag tyckte att det var lite onödigt, men det tyckte inte matte. 
Sen kom julafton! 
(null)

Efter att vi varit hemma hos Theo och lämnat paket och tagit en promenad med honom, var det dags för paketöppning. Först fick vi varsin tuggis som var väldigt god och sen fick vi öppna paket från syster Zera och Bizzi. Där låg en kul, mjuk leksak som jag genast tyckte om, men även favoritsnasket. 
(null)

Till sist fick jag öppna det stora paketet med ett nytt problemlösningsspel. 
(null)

Det passar oss bra, för det går att variera på olika sätt. Jag, som är rätt snabb på att lista ut hur jag ska komma åt godiset, får ha den svåraste nivån, medan Bonus som blir mer frustrerad över att inte komma åt godiset, får börja på en enklare nivå och successivt öka svårighetsgraden.
Vi var väldigt nöjda med våra julklappar. 

Nästa morgon var det alldeles vitt ute och både Bonus och jag njöt av att springa runt i snön.   
(null)

På kvällen ville inte Bonus gå in. Han låg ute i snön och låtsades nog att han var en polarhund som ingick i ett hundspann, precis som vår syrra, Hjulie gör. Det är en cool tjej!
(null)

Nu, när det har gått några dagar sen vi fick öppna paket, har jag bett husse slå in lite fler paket, så att jag har nya att öppna, för det är nästan det bästa jag vet. 
(null)

Nu säger matte att det är dags att önska alla ett Gott Nytt År, så då gör jag det! Vi hörs 2021 igen, om du vill. 



Om

Min profilbild

Pajas




RSS 2.0