Under cover

Jag vill gärna ha koll på vad Solo gör, men helst inte att hon ska se mig. Därför gömmer jag mig ibland för att i smyg se vad hon gör. Och var hon är.  

(null)

Det har varit väldigt varmt och både Bonus och jag har badat i den stora poolen tillsammans med matte. En dag när vi lekt en lång stund och matte sagt åt oss att vila ett tag, hörde vi Bonus skälla. Matte gick för att se efter var han var och vad han ville och det var tur! Han hade hoppat ner i poolen fast vi inte får vara där själva. Matte hjälpte honom upp och konstaterade att poolskyddet inte håller för 25 kg Bonus som hoppar i med raketfart. Nu står det kompostgaller runt poolen, för är det något Bonus tycker är läskigt  så är det kompostgaller. 

(null)

Jag har hört att när det är riktigt varmt gäller det att dricka mycket. Och äta ostbågar ska visst också vara väldigt bra. Därför tycker jag att husse och matte hade kunnat dela med sig lite mer än de har gjort. 

(null)

En liten fördel med Solo är att det kommit nya leksaker. Några tycker jag riktigt bra om, som den lite större älgen. Den är det jättemysigt att ligga och tugga på.  

(null)


Apropå älg, så hade vi besök av en kossa här om dagen. Den hade gått ur sin hage och gått på egen upptäcktsfärd till vår gård. Tyvärr var det bara matte och Solo som var hemma då och ingen av dem är väl särskilt bra på attlocka  med sig kor, så grannen fick komma och hämta hem sin kossa. Så kan det vara när man bor på landet!

(null)

Nä, nu är det dags för mig att gå under cover igen och spana på Solo!

(null)




Om

Min profilbild

Pajas




RSS 2.0