Vårkänslor

De senaste dagarna har det varit så soligt och fint att vi har fått vårkänslor. Man blir liksom glad, sprallig och lite busig och vi leker jättemycket. 
(null)

En dag var det mattes födelsedag och både Bonus och jag väntade spänt på att hon skulle komma hem från jobbet, för då skulle hon få paket av oss.
(null)

När hon äntligen kom hem fick matte en stor födelsedagspuss av mig. Det var hon värd. 
(null)

Sen hjälpte jag matte med att packa upp presenten och lyckades trassla in mig i snöret. Men husse befriade mig när det stod klart att jag inte klarade av det själv. 
(null)

Dagen efter var det dags för fredagsmys och då slog dom till med skaldjursmiddag. Hummer, krabba, räkor och havskräftor dukades fram och jag blev såå sugen! Jag tycker nämligen också om skaldjur. Men trots att jag försökte med mina bästa byta saker med varandra-knep, fick jag inte mer än en ynka liten räka!
(null)

Igår var vi lediga och gav husse och matte sovmorgon ända till halv sju. Sen ville Bonus och jag ha mat. Och när vi ätit och varit ute och kissat, skyndade sig Bonus som vanligt upp till sovrummet för att få sova en stund i vår säng. 
(null)

Så gör han alltid, eftersom han sover för sig själv på nätterna. Förmodligen tycker han att han också har rätt att ligga i husses, mattes och min säng, även om det blir på morgonen. 

Sen, när husse och matte ätit frukost gick vi runt på markerna. Det har varit väldigt blåsigt och husse och matte ville se om det var några träd som blåst omkull. Det var det, inne i granskogen. Och vid den ena dammen. Där passade Bonus på att ta ett dopp, bara för att han kunde. Själv stoppade jag bara i framtassarna för att känna om det var kallt i vattnet. 
(null)

Sen var husse och matte rätt tråkiga. Höll till på logen och målade träbitar. Vi hade inte mycket annat val än att vänta tills de var klara. 
(null)

Idag har vi varit i kohagen två gånger. Först en morgonpromenad där och sen, efter att vi jobbat med att fixa dörrarna till växthuset, la husse ut ett stort sök med 20 dummies som var jättesvårt. Vi fick slita ordentligt innan vi hade hittat alla apporter, men med gemensamma krafter klarade vi av det. 
(null)

Nu är vi jättetrötta, för den där sökövningen var inte att leka med. Då är det skönt att ta en tupplur och vänta på att middagen ska serveras. 
(null)

(null)


Om

Min profilbild

Pajas




RSS 2.0