Ingen tar min leksak

Sedan mitt förra inlägg har jag varit och träffat sjukgymnasten Kjerstin igen. Hon mätte mina muskler och kände igenom min kropp och var ganska nöjd med mig. Ryggen gör ont, kanske för att jag fått halverad dos av en av de smärtstillande medicinerna jag äter. Blodprovet jag gav förut visade att mina levervärden stigit lite, så därför ska vi testa om det beror på den medicinen.  

Besöket hos Kjerstin var ändå trevligt, fast jag blev lite besviken på att hon var lite snål med godisutdelningen.

Även om jag har lite ont i rygg och leder ibland gillar jag att leka. Oftast med Solo. När jag tycker att det är dags att sluta med leken, är jag noga med att se till att leksaken, t ex frisbeen, inte används av någon annan. Det är jag som bestämmer!

(null)

Apropå Solo så är hon med om en massa kul saker, där inte Bonus och jag får vara med. Hon har t ex varit och tränat vattenapportering och fick låna min badrock eftersom hon inte har någon egen.
(null)

Igår gjorde hon någon slags test för att se hur hennes beteende stämmer överens med hur en retriever ska vara. Både Bonus och jag var lite oroliga för hur det skulle gå för henne, men det hade visst gått bra. I alla fall tyckte hon det.  

(null)

Idag har vi trampat asfalt ett tag eftersom matte hade ett möte i stora stan. Helt okej, eftersom det är så härliga dofter som lockar precis överallt.


Om

Min profilbild

Pajas




RSS 2.0