Nya kompisar

Det är tröttsamt med kurshelger! Men också väldigt trevligt. Många nya kompisar som vill klappa på mig och säger att jag är söt. Och så äter dom ofta. Eller fikar. Det gillar jag. Men det är också lite körigt att hinna uppvakta alla när de äter. Ingen ska känna sig bortglömd. Jag är noga med att ta väl hand om våra gäster. 
(null)

Det enda riktigt tråkiga när det är andra hundar och människor här, är att varken Bonus eller jag nästan aldrig får vara med. Det är synd, för jag  skulle gärna lära hundar på kurs hos oss allt jag kan! Istället brukar jag titta på dem genom fönstret och det ser alltid ut som om de har så roligt.
(null)

När alla åkt hem idag, fick vi äntligen springa lösa som vi brukar. Matte hade tagit fram frisbeen och vi lekte lite med den. Men ganska snart kände jag doften av något annat, ännu roligare... Det visade sig att matte lagt ut ett sök åt Bonus en bit bort, men det tog jag hand om istället. Hon slutar visst aldrig underskatta min eminenta nos... Det har jag lite kul åt. 
(null)

Apropå nos, ja. En dag kände jag en doft som inte alls hör hemma i köket. När husse drog ut en låda, blev den ännu mer markant och jag stack in huvudet för att undersöka saken. Det var bara att markera till husse, som fick ta saken i egna händer. Det var en liten filur som gått fel. 
(null)         

Den här veckan som kommer har husse lovat att bygga klart min sökbana och plattformen, så att vi kan sätta fart ordentligt med träningen och husse slipper krypa på golvet när vi tränar. Sen ska husse och jag lära matte och Bonus hur man gör.
Nu är jag mest trött och sugen på en bit pizza som husse har stoppat in i ugnen. Hoppas att jag inte somnar och missar en smakbit!
(null)






Om

Min profilbild

Pajas




RSS 2.0