En bra vecka

Bonus har börjat i skolan! Han och matte ska lära sig rallylydnad. Det kan jag redan, för jag har gått två kurser i rallylydnad. En gång med matte och en gång med husse! Och så har jag tävlat en gång. Blev inte diskad förrän vid den tredje skylten!!
Husse och jag tränar på våra läxor. Han har byggt en sökbana åt mig. Där ska jag visa honom i vilka burkar det finns the. Busenkelt!
(null)

Bonus fick också testa och han var riktigt duktig. I alla fall de första två gångerna. Sen tröttnade han och sprang förbi hela banan. Så kan inte jag göra, för det är på allvar för mig. Nästa gång vi är på Hundcampus måste jag visa att våra övningar har gett resultat.

Ibland hittar jag konstiga saker här hemma och ibland har jag tur och hittar ärbart. Den konstigaste saken den här veckan var en stor, grön sak som hoppade omkring på verandan. Den följde jag efter och när jag satte tassen på den gick den sönder. Och luktade väldigt illa! Konstig manick. 
(null)

Det mest ätbara är äpplen som faller till marken. Många blir det och jag får inte äta dem för husse, med det gör jag ändå! Annat ätbart kan jag hitta när matte ställt ut soporna för att kasta dem och sen glömmer bort det!
(null)

Visserligen blir det lite dålig stämning, men det är smällar man får ta. Jag fick ju i mig lite i alla fall. Men en sak är säker: kaffesump är inte gott!

Theo har varit här igen. Jättekul! Den här gången tog han sig fram på egen hand. Det har han inte gjort förut. När han hade kommit nästan ända fram till mig, retades jag lite och flyttade mig en bit. Det var inte populärt. 
(null)

Vi gick in istället och då gav matte Theo en kastrull och lite andra prylar som man har när man lagar mat. Det gillade Theo och jag hängde på. Fick tag i en slags pensel som var rätt kul att tugga på. 
(null)

Sen var det dags för Theo att äta och jag ställde förstås upp som sällskap. Fattas bara annat - grabben skulle ju kunna tappa en liten matbit...
(null)

Vi hade en liten stund med mys också. Det gillar vi båda två. Theo är lite hårdhänt ibland när han tar i min päls, men jag bryr mig inte. 
(null)

Jag rullade över i ryggläge och hoppades på att han skulle klia mig på magen en stund, men det fattade han visst inte. 
(null)

Istället kantrade Theo och slog huvudet i golvet. Gissa om han kan yla!! Jag hämtade fort en vattenflaska och gav till honom, för jag vet att han tycker det är kul att skaka på vattenflaskor. Och då blev han snart glad igen. 
(null)

På kvällen var vi trötta, både Bonus och jag. Jag kröp upp i soffan till husse och la mig i hans knä och kunde inte låta bli att retas lite med Bonus, som inte fick plats i soffan.  (null)

En bra vecka på det hela taget.



Om

Min profilbild

Pajas




RSS 2.0