På utställning

Idag har jag varit på hundutställning. Det var inte jag som sprang vänstervarv, utan Solo. Jag var bara med som sällskap. 

(null)

Men OM jag deltagit hade jag säkert sopat banan med de andra deltagarna. Men tyvärr får inte jag vara med på utställningar. Man får inte ha riktigt så mycket vitt som jag har och så måste man som kille ha kulorna kvar. Två fel på mig alltså.  

Ganska snart insåg jag hur otroligt tråkigt det var med utställning. Jag försökte berätta för husse att det var tråkigt och synd om mig som var tvungen att vara där. Men husse bara hyssjade på mig, så jag gav upp och la mig och surade lite. 

(null)

Ett par gånger tog husse och jag en liten sväng runt området, och du - vilka brudar det fanns! Plötsligt var det intressant att vara på utställning. 

Bäst var ändå när vi kom hem, för då vankades det lunch! Och Bonus som fått stanna hemma blev jätteglad när vi kom tillbaka! När maten var uppäten gick vi till dammen och badade! Det gillar vi verkligen! Ja, inte Solo då. Hon håller sig på land.   (null)

Men det här med utställning är ju tröttande och både Solo och jag har tagit det väldigt lugnt i eftermiddag.

(null)



Om

Min profilbild

Pajas




RSS 2.0