På resande fot

Vi har haft semester! Det innebär att hjulhuset kopplas på bilen och att vi åker länge. Ett par pauser när alla fick sträcka på benen, förstås, men många timmar i bilen. Husse och matte hade bestämt att Solo och jag skulle byta plats, så jag fick åka i baksätet med sele och säkerhetsbälte.

(null)

(null)

Lite ovant, men skönt att kunna sträcka ut ordentligt. 

Första stoppet blev Sälen. Där har vi varit förut och vi fick träna apportering i vatten där. Även jag. Det var jättekul!

(null)

(null)

Efter ett par nätter i Sälen åkte vi vidare in i Norgelandet. 

(null)

Där har vi varit förut. Innan man åker dit måste vi till en veterinär och få tabletter mot mask i magen. Det var en snäll veterinär som vi inte träffat förut och som gav oss hundpopcorn. Det du!

(null)

Matte poppade åt oss och vi åt med god aptit. Dom med fläskkotlettsmak är godast!

I Norgelandet träffade vi gamla vänner. Tante Bizzi och hennes husse och matte. Min syster Zera har tyvärr gått över regnbågsbron, vilket jag tycker är väldigt tråkigt. Tante Bizzi hör inte så bra längre, men vi pratar ju ordlöst så det gick ju bra.

Solo tog som vanligt plats och la sig hos Bizzis matte som om hon var hennes. Typiskt Solo!

(null)

En dag startade Bonus tollingjaktprov. Förra gången fick han pris för "prövens knallert" eftersom han inte väntade på mattes kommando innan han kastade sig i vattnet. Den här gången fick han samma pris. 😂

I alla fall var det ett fint ställe vi var på.

(null)

Själv var jag bara en riktigt bra hang around. Husse placerade mig på bordet för där sätter man det bästa man har. 

(null)

Sen fick jag kliva högst upp på prispallen för stt jag är den bästa coachen och hang around som husse och matte har. Ja, även Bonus och Solo!
(null)

Solo, ja. Hon fick springa vänstervarv dagen efter att Bonus blivit knallert och gjorde det så bra att domaren gav henne ett excellent. Det gjorde matte väldigt överraskad och glad!
(null)



Om

Min profilbild




RSS 2.0