Utegångsförbud

Jag är strandsatt! Får inte gå ut och det bara för att jag har hittat lite intressant att äta ute på senare tid. 

Det har kanske inte smakat så gott, men vilt. Husse och matte uppskattar inte att jag kräks på nätterna när jag smakat på det vilda. Så jag får hålla mig inne om inte husse eller matte är med när jag går ut, eller ha en lång lina fastsatt i mitt halsband. Lite pinsamt faktiskt, när man har fyllt nio år.

(null)

Men jag är i gott sällskap - Solo sitter också fast så att hon inte smiter iväg till dammen. Konstigt nog, eftersom hon inte vill bada. Men stå där och skälla går tydligen bra.

Det händer inte så mycket i mitt liv nu. Men jag är mycket tröttare nu än förut och tar det gärna lugnt. Då händer det att Solo gör mig sällskap.

(null)

Ibland får jag apportera och göra ärevarv och ibland går vi och badar. Sen är det förstås kul när det kommer gäster till oss. Fast dom hundarna har mycket roligare hos oss än jag har. Ganska orättvist. 

(null)

Men en sak är i alla fall bra när det kommer gäster: det lagas mat! Mycket mer och oftare än en vanlig vardag. Och då har jag ibland tur och blir ensam i köket. Med gott resultat!

(null)

Nu har det varit väldigt varmt en period och då har vi fått bada i husses och mattes pool. Härligt! Synd bara att den inte är så hundanpassad, men det har husse löst. I förrgår kom en ny, bättre pool som vi ska byta till. Det ser jag fram emot. Höll noga koll på när matte oljade in virket till poolen idag, så att det blev ordentligt gjort. Fast jag slumrade till en stund i skuggan också. 

(null)





Om

Min profilbild




RSS 2.0