Obesvarad kärlek

Matte har varit borta igen! Hon gör så ibland - bara försvinner. Bonus blev nog lite ledsen för han la sig på mattes kuddar när det var sovdags. Själv valde jag golvet, min kudde och Bonus vovve som sällskap, eftersom jag gissade att Bonus behövde ha mattes kuddar och husse för sig själv. 
(null)

När matte kom hem igen blev vi väldigt glada alla tre - Husse, Bonus och jag. Bonus såg till att ligga närmast matte i soffan den kvällen. Men jag var inte heller så långt bort.
(null)

Dagen efter kom det hem en tjej till oss och Bonus blev kär direkt. Hon hann nästan inte ut ur bilen innan han började fåna sig och till slut fick vi nog av honom. Det blev finkan en stund för honom, men så mycket tystare blev det inte. Fifi satte sig utanför och såg ut att tycka att det var ganska skönt att få vara ifred en stund. Själv höll jag mig på ett artigt avstånd till Fifi. 
(null)

(null)

När vi sedan gick in tog han det lite lugnare och lät Fifi ligga i en fåtölj samtidigt som han själv la sig i en annan fåtölj, alldeles intill. Vid det här laget tyckte jag att min brorsa var den pinsammaste varelsen på jorden, så jag höll mig på avstånd. 
(null)

På förmiddagen idag åkte Fifi hem och då blev Bonus deppig en stund. Han la sig platt på golvet och sov och när han vaknade, var han normal igen. Det var skönt för då kunde vi lira lite boll, vi två och matte. 
(null)

Medan Bonus sov bort sin depression, övade jag på olika sätt att sitta i soffan och samtidigt vara nära bordet. 
(null)

Det bästa sättet ledde till att jag kom otroligt bra åt mattes äppelpaj, som jag fick smaka på. Gott som bara den!
(null)

När vi lekt färdigt och husse och matte var klara med allt som de hållit på med ute, sa matte att jag behövde en dusch. Jag hade nämligen fått något kletigt i pälsen där bak. Matte sa att hon trodde att jag satt mig i kobajs. Skulle jag väl aaaldrig göra! Inte idag i alla fall. 
(null)

Tycker att det var lite lätt förnedrande att bli intvålad i rumpan, men fläcken gick bort och ingen vet vad det var. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild
RSS 2.0