Trattskalle

(null)

Gott slut... pyttsan heller! Här ligger jag nu och ser ut som en lampskärm. I år igen. Förra året var det både Bonus och jag som knatade runt med tratt runt nyår, men nu är det bara jag som tvingas bära denna förlöjligande sak. Bara för att en klo har gått av. 
(null)

I morgon bitti ska jag till en veterinär som ska ta bort resten av klon. Därför får jag ingen middag idag. Och ingen frukost heller i morgon. Ibland är livet verkligen en prövning. 
Men det finns mer trevliga saker att berätta om! Vi har till exempel fått våra julklappar. Jag fick en bäver. Den kunde pipa. I tre minuter. 
(null)

Bonus blev glad över ankan han fick av mig. Den låter också, men Bonus låter ljudet vara kvar i sina leksaker. Det ska jag ändra på vid lämpligt tillfälle.
(null)

En dag kom alla barnen hit. Min kompis Ludvig och lilla Theo också. Det var kul! Alla fick paket då. Theo stannade kvar till nästa dag, så att vi fick leka lite. Roligast hade vi med bollbaljan. Vi kunde ha bollarna i munnen och Theo kunde sitta bland bollarna. Det fick inte jag göra. 
(null)

(null)

(null)

Nästan varje dag har vi hittat på kul saker att göra. Husse och jag tränar rumssök, matte och Bonus tränar med vilt. Vi går spår och vi jobbar med sökövningar. Det var det vi gjorde idag, innan matte upptäckte att jag hade ont i tassen. Då satte sig husse på golvet och undersökte mig noga. 
(null)


Först fick jag ett bandage, efter att husse tvättat rent där klon gått av. Men trots att matte trädde på mig en av hennes strumpor, tog jag av allt. Det var då tratten kom fram. 
(null)

Nu väntar vi med spänning på att det ska komma en bil in på vår gård. I den finns vår norska familj - min syster Zera, hennes kompis Bizzi och deras husse och matte. 
De ska vara här i flera dagar och vi ska träna ihop. Om jag nu kan vara med på det. 

Jag önskar dig ett Gott Nytt År och hoppas att 2020 blir bättre än 2019 slutar. I alla fall för mig. 


Om

Min profilbild

Pajas




RSS 2.0