En egen pool

Vi har fått en egen pool! Jätteskönt när det är så varmt som det har varit de senaste dagarna. Det var inte förrän efter vårt premiärdopp som vi förstod att poolen kanske mest var avsedd för husse och matte.
(null)

Men de är riktiga badkrukor båda två, för än har ingen av dem hoppat i plurret. 
Även om det har varit väldigt varmt har vi tränat en hel del i korta pass. Matte vill att Bonus ska sitta still och väntar med att hämta tills hon säger till, när husse skjuter och kastar dummy eller fågel. Jag ser att träningen ger resultat, men lika duktig som jag är han inte än. 
Bonus, ja... Du som hängt med i min blogg ett tag vet nog att min lillebror avskyr att bli påklädd. Regn- och vintertäcke gillar han till exempel inte. Men när matte satte på honom en haklapp med hans namn på, såg han bara lite sur ut. Haklappen fick han för att han dreglar så mycket. 
(null)

Själv dreglar jag aldrig! Husse säger att jag visst gör det, när jag sover. Men det tror jag inte på. 
(null)

En annan dag, satte matte på Bonus husses keps och DÅ blev han riktigt sur! Gissa om han blängde på matte! Det var riktigt kul att se, eftersom han annars är en riktig mattegris.
(null)


Husse brukar fixa och greja här hemma och då behöver han sina verktyg. De är ungefär som hans leksaker. Då hjälper jag honom, så att han inte behöver bära allt själv. 
(null)

Egentligen gör jag det mest för att husse ska få dåligt samvete om han inte leker med mig, när jag vill det. Nästan alltid går han på det knepet!
(null)



Om

Min profilbild

Pajas




RSS 2.0