Mycket sport nu

De senaste dagarna har det varit mycket sport på tv. Men inget om hundsport. Är inte det konstigt? 

Husse och matte gillar att titta på hästsport - det har de gjort länge och innan vi flyttade hit till Fågelbro gård, var vi ju fler fyrbenta i familjen: Arkita och Gollum. Nu bor de hos andra, snälla människor.  

I alla fall brukar jag vara med och titta på hästsport, jag också. 

(null)

Nu är det något annat stort sportevent, men det är varken jag eller Bonus särskilt intresserade av. Nån måtta får det ju vara! Vi tar en sovpaus istället.  

(null)

Trots att det är fruktansvärt varmt, har husse och matte börjat måla husen. Husse står i traktorns skopa och sprutar färg så att det blir väldigt fint.  Lite färg kommer på husse också, men inte på mig. 

(null)

Själv fick jag besked om att hålla mig i skuggan så att det inte blev för varmt. När målningen var klar , åkte vi och fick vår belöning för att vi varit duktiga.  

Det var skönt!

(null)

(null)

Det var länge sen det regnade nu och därför har vi hjälpt till att vattna i potatislandet, där det även växer annat. Bland annat morötter. Jag brukar stå och vänta på att vattnet kommer bubblande ur slangen för det är jättekul!

(null)

Igår fick vi varsitt träningspass, Bonus och jag. Först la matte ut ett sök åt mig, då hon även sköt ett skott för att distrahera mig, men jag klarade av söket ändå. Vill du se, kan du titta här https://youtu.be/ZRd_mDDhHII

När jag var klar var det skönt med ett svalkande dopp!

(null)

Snart ska vi prova på att bo i rullande huset som husse och matte har köpt. Jag tror att jag kommer att gilla det skarpt

Om

Min profilbild

Pajas




RSS 2.0