Bad och besök på okänd mark

Sedan förra gången jag skrev har vi varit och badat några gånger. 

(null)

Mest Bonus och jag, men Solo börjar bli allt mer kaxig i vattnet och går i alla fall ut så att hon blir blöt om magen. 
(null)

Eftersom det är ganska sällan vi har möjlighet att bada, brukar inte jag vara särskilt pigg på att komma upp ur vattnet när jag väl fått komma i. Det kan göra husse galen! Eller i alla fall väldigt irriterad. Det är kul!
(null)

En dag började husse och matte sätta upp tältet som hänger fast i vårt hjulhus. Det tror jag betyder att vi snart ska åka någonstans.  
(null)

Men vi blev kvar hemma. Istället åkte vi till något ställe, inte jättelångt bort och inte med hjulhuset på släp, och tog en koppelpromenad på okänd mark. Alltid lika spännande med nya dofter!
(null)

Tror matte sa att det heter djurgården, där vi var. Passar ju bra, eftersom vi är djur. Fast så många andra djur såg vi inte. Bara några fåglar, som skyndade sig bort när Bonus och jag passade på att ta ett dopp.  

Efter det doppet kom vi fram till ett café där husse och matte skulle fika. Vi fick ligga och vänta. Utan en enda godbit!

(null)

Idag har husse och matte åter hållit på att stöka och böka med hjulhuset och den här gången var jag på min vakt. Ska det åkas någonstans, ska i alla fall jag följa med. Så det så!

(null)



Om

Min profilbild

Pajas




RSS 2.0