Orättvisa

Det finns en sak som jag funderar mycket på. Det har förstås att göra med Solo. Hon får små godisbitar mest hela dagen. I alla fall så fort hon gör något som husse och matte tränar med henne. Jag kan mångdubbelt fler saker än Solo, men inte får jag något för det! Dessutom får jag inte vara med när husse tränar henne.  

(null)

Alltså, det är inte så att Bonus och jag inte får lite extra vid sidan om, för det får vi. Samma som Solo. Det är bara så förtvivlat små bitar att jag knappt märker att jag äter. Det vill jag ju inte missa!

Det vi får smaka på är Solos mat. Valpfoder. Till mig som är sju år. Nästan lite pinsamt. Till råga på allt äter Bonus och jag lightfoder för att vi inte ska bli tjocka av att få de där småbitarna. Pfff - vi blir väl knappast tjocka, så mycket som vi rör på oss. Dessutom tycker jag att jag borde få extra mycket mat, som lön för att jag tar hand om Solo. 

Till exempel fick jag passa henne, instängd på gästhusets veranda idag, när husse skulle gjuta något. Hur kul tror du det var?

(null)

Innan man gjuter måste man gräva en grop. Då gjorde faktiskt Solo skäl för maten, för hon grävde som om hon inte gjort annat i sitt korta liv. Det är ju faktiskt möjligt att husse och matte har köpt henne för att få användning av henne… En grävare!

(null)


Vi har hämtat ett nytt hjulhus. Större än det gamla. Solo och jag hittade genast en bra plats att brottas på. Där ska vi nog trivas bra!

(null)



Om

Min profilbild

Pajas




RSS 2.0