Shopping

Idag har jag varit och handlat. Fick följa med husse och matte till Granngården, där det är husdjursvecka nu. Bland en massa goda saker hittade jag också en jättefin nalle från Kong till halva priset. Den köpte jag!

(null)

När vi kom hem fick vi smaka på ett par olika sorter av gratisproverna med hundgodis vi fick med oss och det var så gott!  Speciellt ett godis som var gjort på fisk  Det gillade vi alla tre.  
(null)

Jag visade stolt upp mitt kap, nallen alltså, för Solo och vad hände då? Hon snodde den!

(null)

Tänk att man aldrig kan få ha sina saker ifred!


(null)

Förra veckan hade vi fint besök från Norgelandet! Tante Bizzi och hennes matte Tone var här hos oss i några dagar. Det var verkligen kul att träffa dem igen. Speciellt glad blev Bonus, för han har varit kär i Bizzi sedan första gången han träffade henne. Nu höll han sig i närheten av henne nästan hela tiden, men lät alltid henne komma före. Särskilt då det delades ut godis.  
(null)

Vi hittade på lite kul saker när de var här. Alla fick till exempel jobba med sök i högt gräs, vilket var lite svårt. Men alla fixade det.  
(null)

När människorna åt sin mat, gjorde jag allt för att visa Tone min uppskattning över att de kommit till oss. Hon fick flera gåvor av mig - servetter, gosedjur, pappersbitar, ja till och med ett fint litet löv. Jag tror hon verkligen uppskattade det!
(null)
Nu njuter jag av att det fortfarande är varmt och soligt fast det är höst. Det är härligt att ligga i soffan på verandan och lyssna efter ljud som jag kan skälla på, fånga en och annan fluga, eller bara njuta av livet. 
(null)


Om

Min profilbild

Pajas




RSS 2.0