Födelsedagar

Den här veckan har vår kennelmamma varit och hälsat på, tillsammans med två tjejer. Jag blir alltid väldigt glad när vi ses och det var kul att träffa en av tjejerna. Den andra var ute och sprang eller nåt’. Hon löpte i alla fall, sa kennelmamman. Tillsammans med den andra, lilla och väldigt söta, fick vi köra ett träningspass med markeringar i skiftande terräng. Sen fortsatte Bonus och tjejen med dirigeringsövning medan husse och jag drog oss tillbaka.  

Andra dagar har vi jobbat med sök och dirigeringar, där det varit lite barmark. 

(null)

(null)

(null)

Tyvärr är det väldigt halt ute, så det är lite svårt att göra något vettigt utan att vurpa. 

På kvällarna gillar jag att ligga på balkongen och hålla koll på om det kommer någon inkräktare som jag behöver skrämma bort. 

(null)

Husse har satt upp en kamera ute och där kan vi se att det är gott om både räv och hare här.

Sen har vi ju kollat på mello som så många andra, men jag är ganska ointresserad av det. 

(null)

Då är det bättre med djurprogram. Fast den här gången var ju en Bagge med, så lite spännande kanske det var. I så fall missade jag det. 

Vi har varit på kalas också. Eller vi och vi… Husse och matte var och firade Theos pappa, men vi fick ligga i bilen. Inte särskilt kalaskul. Fast snart får vi vara med, för om bara en vecka fyller vi år - först Bonus och sen jag, dagen efter. Då ska vi ha kalas! Tror jag… I alla fall brukar vi få paket och något extra gott att äta.  

Idag ska husse göra Biff Rydberg åt matte, som fyller år, så jag har inte tid att blogga mer idag.

(null)




Om

Min profilbild

Pajas




RSS 2.0