En bra jul

(null)

Trött, är ordet! Nu är glada julen slut och det är vardag igen. Ganska skönt, faktiskt. Vi har fått paket och jag har ätit mat som kanske inte alltid var menad åt mig. Men är det jul så är det! Om matte glömmer soporna som ska till komposten är det ju klart att jag kalasar på potatis- och äggskal och en del kaffesump!

När vi vaknade tidigt på julaftons morgon var det alldeles vitt ute. Både jag och Bonus gillar snö och vi sprang ut en extra lång runda då, på morgonen.  

(null)

Sen, när husse och matte skulle äta frukost fick hon ett paket av mig och Bonus, som jag hjälpte till att öppna. 
(null)

Jag blev lite orolig för att matte skulle glömma bort att ge mig mina julklappar, så jag hämtade en liten påse att lägga mina paket i.

(null)

Lite senare på dagen fick vi varsitt paket att öppna. Jag fick en sak med många pipare i och Bonus en grå sak med tomteluva. 

(null)

Efter en stund bytte vi present med varandra och då hände något konstigt! Plötsligt hade tomteluvan på Bonus leksak gått sönder. Jättekonstigt!!

(null)

På julaftons eftermiddag fick vi öppna ännu ett varsitt paket och där fanns bästa leksaken! Oj, vad vi haft kul med dem i snön!

(null)

Vi har kampat med husse och matte, som också har kastat iväg leksakerna så att vi fått dyka ner i snön för att hämta upp dem igen. 

(null)

Det enda som är lite jobbigt är när det fastnar snö i våra tassar. 

Ja, det här var min sjunde jul och den var lika bra som alltid. Nu ser jag fram emot nästa!



Om

Min profilbild

Pajas




RSS 2.0