Vår och vinter

Just som det blivit barmark och vi hundar var härligt smutsiga varje gång vi varit ute, blev det vinter igen. Idag, när vi åkte iväg ganska tidigt, hade det kommit litegrann. När vi kom hem fem timmar senare var det mycket mer snö. Då var det härligt att få springa runt och busa lite med de andra.  

(null)

Jag vet faktiskt inte var vi har varit idag, för husse och matte tog med sig Solo och lät Bonus och mig ligga kvar i bilen. När de kom tillbaka, hade Solo med sig en stor grön och vit rosett. Den hade hon antagligen köpt någonstans…

(null)

Innan det blev vinter igen hade vi några härliga dagar med både sol och vår i luften. Då njöt jag av att ligga på verandan och sova i solen. 

(null)

Jag deltog också i husses och mattes fikastunder, även om deras stolar är aningen små. Jag måste nog få dem att plocka fram soffgruppen vi brukar ha, så att jag kan ligga lite bättre

(null)

Så mycket annat har jag inte gjort den senaste veckan. Möjligtvis irriterat husse och matte med min nya grej, som matte kallar selektiv hörsel. Det får man ha när man fyllt åtta år - det är sen gammalt! (null)



Om

Min profilbild

Pajas




RSS 2.0