Utflykter och äppelpaj

Nu är det semester och det tycker jag är bra. Vi har gjort några utflykter de senaste dagarna och då till havet, där brorsan och jag har fått bada. Härligt värre, men aldrig så länge som jag skulle vilja. 
(null)
(null)

När vi var och handlade en dag köpte matte en kartong med ett innehåll som jag tycker verkar väldigt gott. 
(null)

Men matte säger att jag inte behöver mer gödning - att jag är stor och ståtlig ändå - och att innehållet i asken är till det som växer i plasthuset. Jag blev i alla fall lite sur över att inte få smaka alls. 
(null)

När det är så varmt som det varit den senaste veckan, gäller det att hålla sig sval. Husse och matte har gjort vad de kan för att vi alla ska få skugga.
(null)

Det, och att spola av oss med jämna mellanrum, har hållit oss hyfsat svala när det varit som varmast.
Bonus är smart ibland, för då lägger han sig ute på balkongen, en trappa upp. Där fläktar det och på kvällen är inte solen kvar där. Ofta tar han med sig ett gosedjur så att han slipper vara ensam. 
(null)

Själv föredrar jag att vara där husse och matte är, eller i alla fall där en av dem är. Brukar hålla matte sällskap när hon ser på nyhetsmorgon, fast själv är jag ganska ointresserad av tv. 
(null)

Jag gillar ju mat! Det är säkert något som ingen har missat. Därför blir jag förstås extra glad när husse bjussar på spagetti, även om det inte är helt lätt att äta. 
(null)

Igår gjorde husse en äppelpaj som han och matte åt med vaniljglass. Bonus och jag fick smaka lite och det var verkligen smaskigt. Sen hände inget mer. Pajen stod där på köksbänken utan att någon annan än jag visade något som helst intresse för den. Så jag... ja, du fattar va?
(null)

Matte blev sur och jag hamnade i kontorsfinkan en stund. Men det var det värt, för pajen var jättegod!
(null)

Idag fick vi testa något nytt: flytvästar. Alltså, jag trodde att sånt var till för dem som inte simmar så bra, men det gör ju vi. Märkligt nog var det  helt okej att ha dem på och det gick utmärkt att simma med dem. Tanken är visst att vi ska simträna mer nu än tidigare, för det är bra träning, sägs det. Vi hade kul och jagade (förstås) samma dummy - märkligt vore det annars. Nu gäller det för husse och matte att komma ihåg att vi måste iväg och simträna!
(null)





Om

Min profilbild

Pajas




RSS 2.0