Midsommar

Nu är det en sån där helg då matte vill spöka ut mig på ett eller annat sätt. När det är jul, får jag ha tomtemössa, vid påsk blir det lösöron liknande en hares och nu, en blomkrans.  

(null)

Fördelen med speciella helger är att det serveras väldigt god mat. Till husse och matte. Men det händer att jag får mig en liten smakbit, om jag ber snällt.  

(null)

Tidigare i veckan målade matte pinnar som hon och husse ska använda till att markera var hallon- och vinbärsbuskarna är, så att vi, Bonus, Solo och jag slutat springa över dem. Då fick jag sitta fast tillsammans med Solo. Det är ju pinsamt att jag, en  Vuxen man i sina nästbästa år ska behöva sitta fast! 

(null)

Bonus behövde inte det. Men han är ju å andra sidan mattes kelgris, som lyder hennes minsta vink, den fjäskaren. 

För det mesta är jag husses favoritkille och vi brukar ha det riktigt mysigt. 

(null)

Men ibland, när jag har svårt att motstå frestelsen, tar jag maten som husse lägger på köksbänken. Nu senast var det två laxfiléer som jag helt enkelt inte kunde motstå. Husse blev inte glad på mig då. Och jag fick låtsas att jag skämdes en stund.  

(null)

Vi har fått en badkruka i familjen. En till, ska jag väl säga, eftersom husse också är det. Solo gör honom sällskap. Hon har kommit så långt nu att hon frivilligt går ner med framtassarna, och ibland även baktassarna, i hundpoolen som vi har. Nu kom matte på att hälla plastbollar i poolen för att göra det lite roligare att kliva i och plaska lite. Det var jättekul!
(null)
Efter ett tag tyckte även solo att det var ganska kul!

(null)

En annan sak som jag också har tyckt varit så kul sen jag senast skrev, är att mina små kompisar varit här. Det är bästa besöket!
(null)



Om

Min profilbild

Pajas




RSS 2.0