50/50

Idag sa matte till husse att möblerna i vår loungegrupp  är 50/50. Hälften använder husse och matte och resten disponerar Bonus och jag. Det är rättvist, tycker jag. Ibland delar vi på ena soffan, matte och jag. 

(null)

Just nu är det väldigt varmt och även om vi gärna vill leka eller jobba, orkar vi nästan inte. Bara korta stunder för att sen ta igen oss i skuggan. Träna får vi göra de dagar då det är lite svalare.

(null)

Husse och matte har - kanske på grund av värmen - varit lite slarviga med vår pälsvård. Speciellt på tassarna ser det väldigt ovårdat ut. Och Bonus öron ska vi inte prata om…

(null)

(null)

Nä, jag får se till att det blir skärpning där, så att vi slipper skämmas. 

Även om det varit lite dåligt träningsmässigt, gjorde vi en kul sak igår. Vi var med på en träff med en aktivitetsgrupp. Bara tollare! Det började lite blött för det kom en rejäl åskskur, ett riktigt skyfall. Alla var jätteblöta, utom de som tagit med sig paraply och regnjacka. Det hade inte husse och matte.  

(null)

Regnet försvann snart och då började alla träna rallylydnad. Husse och jag också. Gick väl sådär, vilket inte är så konstigt. Var ju jättelänge sen vi tränade rally. Säkert fyra år sen. Men det var kul att vara bland så många andra tollare!
(null)

(null)

Idag har vi i alla fall tränat markeringar en liten stund. Matte håller på med att befästa stadgan hos Bonus vid kast och på land går det jättebra. Men när de är vid vatten och det kommer ett plask, är Bonus på väg ner i vattnet innan matte hinner blinka. Själv gör jag väl ungefär likadant. Känns bra att vi håller ihop, brorsan och jag!




Om

Min profilbild

Pajas




RSS 2.0