Incheckad och registrerad

Nu har vi varit i Sälen tillsammans med Zera och Bizzi i några dagar. Det har varit härligt! Bonus och jag har brottats, Zera har skällt ut Bonus och Bizzi, ja hon bara är.
Vi har varit på fjälltur, ska du veta! Det har vi inte gjort förut, men det var riktigt skönt!
(null)

(null)

(null)

Vi vandrade en lång stund innan det blev dags att vila lite. Då fick mattar och hussar kaffe och smörgås, och vi hundar.... INGENTING! Utom vatten, för det hade de i alla fall tagit med sig till oss. 
(null)

(null)

En sak som är bra med fjället är att det finns härliga fjällbäckar med kristallklart vatten att bada i. 
(null)

(null)

När vi kom hem från vår fjälltur var Bonus så trött att han sov i flera timmar. Jag var också trött, men jag måste ju hålla lite koll på alla, så det blev inte så mycket sömn för mig.
(null)

En annan dag var vi på promenad i området där bor. Då bestämde hussar och mattar att de skulle ta en öl på en restaurang. Kan du tänka dig vad Zera gör då?! Hon hoppar upp på soffan som om det vore hennes tron och sen börjar hon dricka sin mattes öl! DET hade inte vår mamma gillat!
(null)

(null)

Gissa om jag blev förvånad?! Min lillasyster dricka öl!! Nä, så får det verkligen inte gå till!
Nu har det flyttat in många tollare i flera hus runt omkring och den stora släktfesten är på väg att börja. Idag har vi registrerat oss och blivit avprickade, fått våra startnummer och nummerlappar. Bonus har 28 och jag 29 på utställningen på söndag och i morgon bitti debuterar brorsan på tollingjaktprov. Hoppas det går bra så att jag slipper skämmas för honom. 
Vi har i alla fall tränat lite idag - jag ska ju också tävla, fast working test på fredag. 
(null)

Nu håller vi tassar och tummar för Bonus och matte så att det går bra i morgon!



Om

Min profilbild

Pajas




RSS 2.0