Förnedrad

Den här veckan har varit ganska seg och händelselös. Husse och matte är fortfarande hemma alla dagar, men du ska inte tro att det är oss de ägnar sig åt. De sitter båda två hela dagarna och ibland även på kvällarna och jobbar. Som tur är får vi i alla fall mat och en promenad lite då och då. Men det har mest blivit vila. Både Bonus och jag hänger mest på mattes kontor.
(null)

För att vi ändå ska få lite kul brukar matte ta fram vår "gömma godis matta". Den är kul och nästan lika bra som när jag är på Hundcampus. Där har vi också microsök. 
(null)

En kväll kom husse hem med jättemycket kött. Det hade han varit och hämtat hos vår granne, som har får och kor. Det var mycket intressant att hänga med husse då. Jag försökte byta till mig lite kött mot grisen jag fick av min storebror Mixer när jag fyllde år, men husse var inte ett dugg intresserad. 
(null)

(null)

Igår och idag har vi fått lite mer uppmärksamhet. Igår var vi som vanligt på en runda till dammarna och Bonus, den lilla badankan, dök i plurret förstås. 
(null)

Matte var inte jättenöjd med det tilltaget, men det struntade Bonus förstås i. 

Igår fick husse paket fast han inte fyllde år. Det var en ny grill, som var lite märklig, men väldigt fascinerande. Kycklingen som husse satte fast på en pinne snurrade runt alldeles av sig själv. 
(null)

Efter att ha stått och tittat på det där en lång stund tröttnade jag och la mig ner för att vänta på att maten skulle bli klar, men hade fortfarande full koll.
(null)

Under middagen var jag tydlig med att jag var närvarande och fick till slut smaka en liten bit, uppkrupen i husses kontorsstol som så lämpligt råkade stå vid matbordet. Men när husse och matte fortsatte att bara prata och prata, orkade jag inte vara social mer. 
(null)

Idag började dagen väldigt bra, med en promenad innan husse och matte hade ätit frukost. Det var lovande, ända till efter deras frukost. Då började dom greja med det där plasthuset igen. Skulle fixa dörrar, sa dom. Men vi då??
(null)

Efter att Bonus och jag sprungit iväg och skällt ut tant Gunnel, som gick och inspekterade sin tomt, blev förnedringen total. Jag blev fastsatt med ett snöre! För Bonus blev det ännu värre - han åkte in i finkan!
(null)

Gunnel är vår enda granne som vi kan se och vi tycker det är jättekul att rusa fram och skälla ut henne. Det tycker inte matte och husse! Man kan till och med säga att de blir riktigt arga när vi gör så. Men det är smällar man får ta. Matte skäller också rätt bra på oss... 
Plasthuset fick till slut sina dörrar och äntligen kom vi loss. Då tog vi alla ev promenad i kohagen, som ännu inte har några kossor. Där hittade vi en kvarglömd dummy och gissa vem som tog hand om den? I nästan en timme höll jag den för mig själv innan jag sprungit mig trött, flera varv runt gården, och husse kunde få den. 
(null)

Ett bra slut på den här veckan!


Om

Min profilbild

Pajas




RSS 2.0