Julavslutning

Idag har vi varit med på uppsalatollarnas julavslutning. Det var många hundar som slutit upp och det fanns aktiviteter för både två- och fyrbenta. Vi hundar fick t ex göra ett julklappssök i skogen. Det gillade jag och valde ett platt paket som visade sig innehålla en targetplatta.  

(null)

Husse och matte gick en tipspromenad och fikade. Solo var med på ett bollsök och hämtade ett likadant paket som jag hittade. Bonus julklapp var ett snöre till visselpipan.  

Många hundar var mycket yngre än jag. Allra minst var den här lilla killen, endast 10 veckor gammal. Jag tyckte att den var riktigt gullig. 

(null)

Nu, när det är snöigt och ibland lite kylslaget händer det inte så mycket. Bonus och Solo har träningsuppehåll utomhus och det är väl egentligen bara Solo som slipar på detaljer inomhus, som avlämningar och stadga. Jag tränar inget alls längre, men hänger gärna
med husse när han grejar och fixar på gården. Bland annat fixade vi nytt däck på traktorn, som fått punka. 

(null)

En annan dag hjälpte jag till när husse och matte klöv ved och la i säckar. Hittade en bra pinne när jag blev ombedd att hämta fler vedträn, men den dög visst inte.  

(null)

Den bästa aktiviteten i mitt tycke, som egentligen är en inaktivitet, är när husse och jag myser med varandra, utan inblandning av vare sig Bonus, Solo eller matte. Då har jag min husse för mig själv. Det händer allt för sällan, om du frågar mig.
(null)


Om

Min profilbild

Pajas




RSS 2.0