Inte på topp

De senaste dagarna har inte varit så kul. Jag har inte mått riktigt bra och har kräkts flera dagar i rad. Då har det varit extra skönt att få ligga i husses och mattes säng och få lite tröst.

(null)

Matte har gett mig avmaskning och nästan ingen mat. Hon har hotat med att jag ska vara utan mat i en dag, men det tror jag inte är bra. "Din mage kanske behöver vila" säger hon. Dumheter säger jag och petar i mig den pinsamt lilla portion ris hon ger mig.

Innan jag blev dålig var vi och badade i en ny sjö som husse och matte hittat. Då hände det! Solo gick i och började simma! Jag tror att vi alla, husse, matte, Bonus och jag, blev lika förvånade. Men Solo såg ut som om hon inte gjort annat än simmat. Konstig tjej det där. 

(null)

Nu mår jag lite bättre och har återgått till mina vanliga uppgifter, som att till exempel vara med när husse fixar med olika saker. Någon måste ju se till att det blir ordentligt gjort.  

(null)

Sen har jag ju också en viktig uppgift i att ta hand om Solo och det gör jag också. Hon vet att hon alltid kan komma till mig om hon behöver sällskap. 
(null)


Om

Min profilbild

Pajas




RSS 2.0