En riktig surtant

Jag anstränger mig alltid för att vara glad och välkomnande när det kommer hit andra hundar, även om det inte är särskilt ofta som jag får hälsa på dem. I förra veckan lyckades jag ändå ta mig ut till nyanlända för att hälsa och till min stora glädje stod det en snygg tollartjej där, som jag gick fram till. Smack, så hade jag fått ett hack i örat. Snacka om att hon var en riktig surtant!

(null)

Nu var det ju ingen fara med mitt öra, men matte säger att jag kanske lärde mig något av det - att det inte är okej att bara rusa fram till andra hundar. Men jag vet inte det... alla kan väl knappast vara surtanter?!

Nu har gräset börjat växa och husse har jobbat med att få igång gräsklipparen, som visst är lite trasig. Jag har förstås varit med och hjälpt till så gott det går - hämtat verktyg och så.  

(null)

Men det slutade med att husse fick beställa reservdelar och istället för att åka på klipparen, gick vi med den lilla och fixade till träningsplanen. Det blev många steg den dagen.  

(null)

Vi har även hunnit med att göra ett besök i civilisationen, som matte brukar säga. Då får vi gå i koppel på trottoarer, möta många människor och en och annan hund. Det är verkligen spännande, för så många olika och annorlunda dofter är inget vi har hemma. Trevligt med lite miljöombyte!
(null)

(null)



Om

Min profilbild

Pajas




RSS 2.0