Mattekramar

Nu får jag ha matte för mig själv. Ja, i alla fall nästan. Husse och Bonus måste jag dela henne med. Men när det är kurshelg här, som det varit nu igen, har matte inte så mycket tid över för mig. I morse kramade jag henne länge som kompensation för helgens uteblivna kelstunder.

(null)

När hundarna som var här höll på med sina övningar, tittade jag till en början på vad de gjorde, men insåg snart att jag kunde allt så jag gick ner i köket för att hjälpa husse.  

(null)

Även om det inte blir så mycket tid över till Bonus och mig under kursdagarna, får vi förstås lite uppmärksamhet. Vi var till exempel ute i kohagen och lekte med vår frisbee och promenader blev det ju några. Jag tror till och med att Bonus fick ett kort träningspass med sökövningar. 

(null)

Det finns bra saker med att vi har kurser också. Jag får så många nya vänner bland människorna. Många som kelar med mig och det gillar jag ju förstås. 
Jag håller mig mest inomhus när det är andra hundar här, men Bonus gillar att ligga i finkan och titta på när de andra tränar. Som tur var fick han lite tak över huvudet som skydd mot snö och hagel.  
(null)

Nu har matte sagt att hon ska vara ledig jämt, när vi inte har kurser här. Jag undrar om det verkligen kan stämma...



Om

Min profilbild

Pajas




RSS 2.0