Stand in

Sedan Solo kom till oss och växt till sig har hon vid ett par tillfällen doftat så annorlunda och spännande. Just nu gör hon det igen och husse och matte har satt på henne en byxa som hon har på sig inne.

(null)

Hon har blivit väldigt flirtig så både jag och Bonus blir både lite generade och förvirrade av hennes uppvaktning. På nätterna har hon sovit i en inhägnad så att Bonus får sova ostört. Själv sover jag hos husse och matte.  

(null)

När hon blir allt för pinsam går jag undan och leker för mig själv en stund. 
(null)

Eftersom Solo just nu inte får vara med på det som är planerat, har jag fått vara hennes stand in. Här om dagen var jag med på en träff med rallylydnad som tema och i går var jag med husse på dag ett av Solos kurs i jaktapportering.  

På kursen var jag förstås äldst och mest rutinerad. När hon som skulle berätta vad vi skulle göra började prata, blev jag ordentligt uttråkad och började gnäll-yla för att hon skulle öka tempot. Det kanske inte var så poppis, men lönsamt, för jag fick en klämmis med Sempers pasta bolognese för att hålla truten. Och det gjorde jag ju då! En stund. 

(null)

Nu säger husse att det inte alls är säkert att jag får vara Solos stand in nästa vecka, vilket känns lite trist. Om han tror att Bonus gör bättre ifrån sig, får han skylla sig själv. Det bästa vore ju om Solo själv kan delta i kursen. 


Om

Min profilbild

Pajas




RSS 2.0